Sinds kort is De Zonnegod beginnen uitbreiden. 

Wij hebben nagedacht hoe we onze service nog kunnen verbeteren naar onze klanten toe en hoe kan je dit beter doen dan samenwerken met andere bedrijven. 

Wij zien geen enkel bedrijf als concurrentie omdat wij er van overtuigd zijn dat we onze krachten moeten bundelen om samen te streven naar een groene toekomst! 

Wij staan altijd open voor nieuwe partners of een eventuele samenwerking, jullie mogen ons altijd contacteren. 

Ons motto is: Samen staan we sterk! 

Koplogo-CDES_services.png

CDES Services ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen op maat voor industriële en particuliere elektrische installaties met als doel energie en kosten te besparen, duurzame energie te produceren, de duurzaamheid te verhogen en zodoende de ecologische voetafdruk van om het even welk gebouw te beperken.

BOLT_Logo_RGB-1.png

Overschakelen op hernieuwbare energie is een van de meest bepalende factoren om het klimaat te redden. Alleen, de energiesector in België zit vast. Grote bedrijven houden vast aan oude praktijken en zijn niet flexibel genoeg om snel verandering te brengen. Bolt wel. Met ons platform kunnen we super snel en heel gemakkelijk héél België laten overschakelen op echt duurzame energie.